Smart Floor valrisico voorspelling met en zonder Smart Floor vloer

Smartfloor > Nieuws OLD > Onderzoek > Smart Floor valrisico voorspelling met en zonder Smart Floor vloer
  • Geplaatst door: Frans

De eerste versie van een valrisico voorspel algoritme op basis van alleen imu data (data van drie versnellingsopnemers en drie gyroscopen in een Smart Floor wearable) is gerealiseerd in een afstudeerproject van Carlijn Claassen van de TU Delft (Biomechatronics & Human-Machine Control) i.s.m. Smart Floor.

De rapportage geeft aanleiding om een verdere langdurige samenwerking tussen TU Delft en Smart Floor te verkennen, met als doel op termijn een valide en betrouwbare valrisico voorspelling te doen, m.n. gebaseerd op data van bewegingssensoren.

Deze manier van valrisico voorspellen zou voor sommige applicaties praktischer kunnen zijn, omdat er dan geen Smart Floor vloer nodig is.

Meer weten? Neem contact op met Frans Lefeber.

Auteur: Frans

Geef een reactie