Over ons

De missie van Smart Floor is om innovatieve producten en applicaties te ontwikkelen op basis van data-gedreven bewegingsanalyse. Denk hierbij aan valvoorspelling, objectieve revalidatiemetingen, vroege dementieherkenning en ondersteuning van bewegingsonderwijs en sport. Ons doel is om het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen te stimuleren.

Team with laptops

Het team

Frans Lefeber

Frans Lefeber

CEO

Frans is bij Smart Floor verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en sales. Zijn 40-jarige ervaring als bewegingswetenschapper en analist zet hij ook in bij de ontwikkelingen en validatie van de Smart Floor applicaties voor vitaliteit, welzijn en sport.

Jonathan Bouma

Jonathan Bouma

CFO

Bij Smart Floor is Jonathan verantwoordelijk voor HR, business ontwikkeling en alle financiële en juridische zaken. Aan hem is ook toevertrouwd om Smart Floor tot een economisch gezonde en robuuste organisatie te ontwikkelen. Jonathan ontwikkelt de financiële strategie en geeft richting aan de uitvoering hiervan. Ook fungeert hij desgewenst als een klankbord voor de CEO en CTO.

Peter Meijer

Peter Meijer

CTO

In zijn huidige rol is Peter verantwoordelijk voor alle hardware en softwareontwikkelingen binnen Smart Floor. Met zijn uitgebreide kennis van software en passie voor hardware is hij in staat leiding te geven aan een team om toekomstige ontwikkeluitdagingen op te lossen.

Bob Veringa

Bob Veringa

Cloud & Embedded software engineer

Bob is verantwoordelijk voor de technische implementatie van de embedded software op de wearable (loopsensor). Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de communicatie tussen de loopsensor en het SaaS-platform van Smart Floor, zodat er accurate informatie berekend kan worden uit de sensordata.

Harold Ceelen

Harold Ceelen

Embedded software engineer

Harold is verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en testen van de embedded software in de (draagbare) loopsensor. Met meer dan 25 jaar ervaring als embedded software engineer geeft hij technische leiding en ondersteuning aan een groep Smart Floor engineers en stagiaires.

Nikoleta Georgieva

Nikoleta Georgieva

Full-stack engineer

Nikoleta is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de klantapplicaties van Smart Floor. Met focus op front-end technologieën draagt ze bij aan het creëren van prettig werkende interfaces die de interacties van klanten naar een hoger niveau tillen.

Femke de Jager

Femke de Jager

Relatie management & onderzoek

Als master bewegingswetenschapper en fysiotherapeut (BIG: 29924640104) is Femke bij Smart Floor medeverantwoordelijk voor klantencontacten en wetenschappelijk onderzoek i.s.m. partners. Haar kennis en kunde zet ze ook in voor de ontwikkeling en validatie van Smart Floor analyse algoritmes voor welzijn en sport.

Sam Lefeber

Sam Lefeber

Relatie management & onderzoek

Als master bewegingswetenschapper is Sam medeverantwoordelijk voor klantencontacten. Daarnaast denkt hij mee met lopend en toekomstig wetenschappelijk onderzoek. Verder zet hij zijn kennis en kunde in voor constante groei en ontwikkeling van Smart Floor.