Winteractie

Smartfloor > Winteractie

Winteractie tot 1 mei 2023

Meer dan 5000 mensen overlijden per jaar na een val in Nederland. Elke vier minuten belandt een oudere op de spoedeisende hulp na een val. De medische en zorgkosten gerelateerd aan valincidenten zijn nu ongeveer 1,5 miljard euro per jaar en lopen op tot boven de 2,5 miljard euro per jaar in 2030.

Smart Floor is hét innovatieve meetinstrument dat wordt ingezet om valincidenten te verminderen. Hierdoor worden dodelijke valincidenten en letsels, zoals botbreuken, voorkomen. Veel leed wordt bespaard en zorgkosten verminderen. 

Met Smart Floor wordt een periodieke valrisico-test, laagdrempelig uitvoerbaar voor gemeenten in buurthuizen en sportkantines en voor eerstelijnszorgverleners in fysiotherapie- en huisartsenpraktijken. Dit in lijn met het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). Zorgorganisaties kunnen Smart Floor inzetten in de thuiszorg en in het verpleeghuis zelf.

 

De winteractie van Smart Floor is gestart. 

Wanneer u tijdens deze actie een tweejarige Smart Floor softwareapplicatielicentie afsluit, krijgt u een Smart Floor vloer ter waarde van maximaal  € 600 cadeau. 

De winterkorting geldt voor vast geïnstalleerde Smart Floor vloeren, als ook voor mobiele Smart Floor vloeren.

Voorwaarden van de actie die loopt tot 1 mei 2023

  1. De actie geldt voor één vloer per Smart Floor softwareapplicatielicentie.
  2. De actie geldt alleen over de aanschafkosten van een vast geïnstalleerde Smart Floor vloer of een mobiele Smart Floor vloer, inclusief Btw. Maar exclusief installatiekosten van de vaste Smart Floor vloer en kosten van het materiaal van de bovenvloer. 
  3. Eventuele onderhoudskosten vallen niet onder deze actie.
  4. Uw bestelling dient voor 1 mei 2023 geplaatst te zijn.
  5. U gaat een tweejarige licentieovereenkomst aan voor de Smart Floor softwareapplicatie. 
  6. U gaat een tweejarige leaseovereenkomst aan voor de Smart Floor loopsensor.
  7. I.p.v. een tweejarige leaseovereenkomst voor de Smart Floor loopsensor, kunt u ook besluiten de Smart Floor loopsensor te kopen. 

Voor meer informatie voor een op maat gemaakte offerte, kunt u contact met info@smartfloor.com 

Bekijk de animatie video

Smart Floor vloer

Meer weten? Neem contact op

Frans Lefeber
CEO / Bewegingswetenschapper

+31 6 53362414  |  frans@smartfloor.com